Inleiding

U bent ondernemer, directeur of algemeen manager van een bedrijf of een zelfstandige afdeling. U heeft belangrijke zakelijke doelstellingen en u wilt die realiseren. Deze management cursus door Dr. Dean R. Radtke gaat u verder brengen en antwoord geven op onder andere de volgende vragen:
• Wat is effectief leiderschap?

• Hoe kunt u als manager uw medewerkers/team motiveren?

• Hoe organiseert u een organisatie?

• Hoe krijgt u controle en overzicht en een stressvrij en productief leven?

Leidinggeven aan professionals is een mooie opdracht en ook een uitdaging. U faciliteert de mensen om wie het gaat. En tegelijkertijd stuurt u hen aan. Als manager bent u eigenlijk coach/trainer om op die manier de prestaties van de medewerkers te verbeteren.
Het management heeft een belangrijke rol. Succes hangt voor een belangrijk deel af van de mate waarin het management onderkent dat de medewerkers het belangrijkste kapitaal van de onderneming zijn.
Door de juiste vragen te stellen, teamwork en gesprekken ontwikkelen uw medewerkers in hoog tempo. Als manager wordt er van u verwacht dat u een visie kunt vormen of veranderingen kunt implementeren. Daarnaast wilt u uw medewerkers inspireren, motiveren en enthousiasmeren.

Als u investeert in uw mensen/team, lukt het uiteindelijk om uw visie te realiseren zonder stress en met meer tijd.
In deze cursus leert u hoe u er een succes van maakt. Op maandag  en dinsdag 14 en 15 oktober a.s. kunt u deelnemen aan onze cursus in het Apollo Hotel te Papendrecht.