Docent

Dr. Dean R. Radtke is een internationaal managementautoriteit en coach op het gebied van visie, strategische planning en persoonlijke effectiviteit. Hij adviseert managers en leiders in bediening en in het bedrijfsleven, gebaseerd op de Bijbel, om buitengewone leiders te zijn met buitengewoon goede resultaten.

Hij heeft 35 jaar ervaring als senior manager en leider en levenslange management ervaring met bewezen resultaten.

Dr. Radtke heeft een Bachelor’s degree van Syracuse University, United States Navy Commissioned Officer’s School, United States Navy Leadership en Intelligence Schools, American Management Association en Business Management Training en Dr. of Ministry

Hij heeft zeer veel ervaring en verstand van de uitdagingen van grote leiders en heeft direct gewerkt met Admiraal John S. McCain, James Preston, Chairman Avon Products, Les Wexner  Chairman The Limited Inc, bedrijven met miljarden omzetten genoemd in de Fortune 500. Tevens heeft hij als directeur gewerkt voor de World Harvest Church.

Dr. Radtke bedacht meerdere nieuwe business concepten en werkte voor tal van sterk groeiende organisaties en bedrijven. Tevens heeft hij van de US Navy een eervolle vermelding voor ‘Distinguished Service’ gekregen, een award van de Internationale Reclame CLIO voor Creativiteit en president Ronald Reagan heeft hem een erkenning gegeven voor advisering en vrijwilligerswerk.